Solar oplossingen

In de praktijk worden veelal zonnepanelen geplaatst zonder oog voor het dak en de kwaliteit hiervan. Ervaring heeft geleerd dat voor het plaatsen van zonne-energie installaties een gecombineerde aanpak met dakrenovatie wenselijk is. Vanuit dit gegeven is een samenwerking ontstaan tussen Texa dakbedekkingen B.V. en Wattco.nl.

Wattco.nl heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare specialist in het leveren en installeren van zonnepanelen, omvormers, bekabeling, bevestigingsmateriaal en accessoires.

Dankzij het brede netwerk en inkoopcentrum kan een breed en actueel assortiment van producten op het gebied van zonne-energie aangeboden worden tegen concurrerende prijzen. U kunt, mede dankzij de technische achtergrond en jarenlange ervaring van Wattco.nl, rekenen op goede adviezen en een installatie dat voor uw situatie (zowel particulier als zakelijk) het hoogste rendement behaalt

Wanneer u overweegt zonne-energie installaties aan te schaffen, staan wij Texa dakbedekkingen B.V. en onze partner Wattco.nl voor u klaar! Gezamenlijk ontzorgen wij u vanaf het moment van de vraag tot het uiteindelijke gerealiseerde systeem. Door de combinatie van de expertise van Texa dakbedekkingen B.V. en Wattco.nl, zijn wij in staat om uw dak te inspecteren, in te meten en een eventuele dakrenovatie uit te voeren. Daarnaast monteren wij ook uw solar oplossing. Door de samenwerking, zijn wij in staat schades en/of onnodige kosten uit te sluiten. Hierdoor krijgt u gegarandeerde kwaliteit op uw dak!

Voor gedetailleerde informatie betreffende de solar oplossingen kunt u terecht op de website van onze partner Wattco.nl.Wattco.nl

certificaten