Natura Daken

In een afnemende natuur- en buitenruimte bieden dakbegroeiing, sierlijke daktuinen, groene dakterrassen en kantoortuinen een natuurlijke compensatie. Ook milieu- en klimaatverandering vormen voor overheden, projectontwikkelaars en stedenbouwkundigen steeds meer reden voor de aanleg van groene- en gebruiksdaken. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de dakconstructie en dakbedekking is essentieel in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een groendak. Deze onmisbare groendak exponenten vormen tezamen de “ruggengraat” van een groendakconcept.

De Texa Nicon Groep, al meer dan 50 jaar een begrip in dakbedekkingen en Weverling Groenprojecten, al 75 jaar een begrip in de groene sector, hebben de expertise en ervaringen gebundeld. Natura Daken duurzame dakconcepten is de uitkomst van een samenwerking tussen de twee specialistische bedrijven. Natura Daken duurzame dakconcepten is het beste van twee werelden samengebracht in dakbedekkingen en het aanleggen van groendaken. Kwaliteit en professionaliteit zijn zo waterdicht geborgd.


Selecteer onderstaande film om een algehele indruk te verkrijgen van Natura Daken.Voor gedetailleerde informatie kunt u terecht op onze gezamenlijke website Natura Daken duurzame dakconcepten

Natura Daken

Selecteer onderstaande foto's om ze te vergroten.

certificaten