Dakveiligheid

Voor het veilig uitvoeren van kleine dak-, onderhouds- en inspectie  werkzaamheden zijn permanente veiligheidsmaatregelen van groot belang. Om te bepalen welke voorzieningen noodzakelijk zijn dient een Risico Inventarisatie en Evaluatie (een RI&E) te worden uitgevoerd.  Texa dakbedekkingen B.V. kan deze RI&E voor u uitvoeren. Aan de hand van de bevindingen kunnen wij u een op maat gesneden aanbieding doen voor het leveren en het aanbrengen van de in deze RI&E geadviseerde permanente veiligheidsvoorzieningen.

Sinds januari 2007 is Texa dakbedekkingen B.V. een gecertificeerd Approved Installer van dak veiligheidsproducten van Roofsafe (voorheen Uniline).

Buiten de hierboven genoemde producten van Roofsafe leveren wij ook overige hoogwaardige producten voor de dakveiligheid. Van permanente dakrelingen, dakluiken, gevel- en kooiladders, markeringen en tot op maat gemaakte producten zitten alle in ons assortiment.


Selecteer onderstaande film om een algehele indruk te verkrijgen van Roofsafe (voorheen Uniline).Voor gedetailleerde informatie

Selecteer onderstaande foto's om ze te vergroten.

certificaten