Texa Dakbedekkingen B.V.

Texa dakbedekkingen B.V. is vooral gespecialiseerd in het renoveren van platte daken. De kwaliteit, professionaliteit en veiligheid zijn de uitgangspunten om onze opdrachtgevers te bedienen met op maat gesneden adviezen. De elementen kennis, ervaring, materiaalkeuze en verwerkingswijzen maar vooral vakmanschap zijn de belangrijkste pijlers om op lange termijn als bedrijf te kunnen blijven innoveren. Genoemde elementen bieden u dan ook jarenlange gegarandeerde zekerheid voor de toekomst.

Texa dakbedekkingen B.V. heeft zoals genoemd kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook KOMO certificaathouder van het proces dakbedekkingconstructie in bitumen en kunststof (het proces dakdekken BRL 4702).

De pijlers van het proces dakdekken, BRL 4702 zijn:

  • Continuïteit
  • Periodieke externe controle op de uitvoering
  • Interne kwaliteitszorg
  • Nazorg opgeleverde werken


Binnen de ARBO wetgeving zijn zowel opdrachtgever als opdrachtnemer gehouden de wettelijke maatregelen in acht te nemen en op naleving te controleren. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij ons op dit gebied laten certificeren door KIWA met het VCA** certificaat. Door onze mensen te scholen, periodiek audits uit te voeren en structureel zorg te dragen voor veilig en verantwoord materieel kunnen wij stellen dat werken van Texa dakbedekkingen B.V. op verantwoorde manier worden uitgevoerd

Om beide zorgsystemen samen te laten komen hebben wij gekozen voor een geïntrigeerd managementsysteem welke eveneens door KIWA is gecertificeerd onder ISO 9001.

Verder voert Texa Dakbedekkingen B.V. het keurmerk “DAKMERK” Dit keurmerk is goedgekeurd door het ministerie van economische zaken en heeft voor de opdrachtgever de volgende voordelen:

  • 10 jaar garantie verzekerd door het DAKMERK Waarborgfonds.
  • Controle van en toezicht op de bouwtechnische aspecten, zowel vooraf als tijdens de uitvoering
  • De opdrachtgever is verzekerd van een betrouwbaar, solvabel en professioneel bedrijf. Altijd toepassing van actuele bouwtechnieken

Selecteer onderstaande foto's om ze te vergroten.

certificaten